Skip to main content
Împreună construim vise

Succesul clienților este scopul nostru principal.

Idei creative

Întotdeauna gândiți-vă la un proiect mai mare, mai mare decât așteptările dvs. și numai atunci vă veți putea vedea adevărata putere

Cercetare și dezvoltare

Nu lupta războiul platformelor, respectați-le, unificați-le și veți dobândi ceea ce are nevoie fiecare proiect, utilizatori fericiți!

Mentenanță și scalare

Nu vă mulțumiți cu o soluție de scurtă durată, cereți o viziune a viitorului. Lăsați-ne să vă arătăm calea.

A avea o idee bună este foarte important, a o putea implementa este o provocare. Suntem întotdeauna în contact direct cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și dorințele lor, și pentru a putea oferi soluții fără pierdere de timp și fonduri.

Dan-Claudiu GavrilCEO

Salută echipa ta de încredere

Suntem o echipă de ingineri și comerciali cu înaltă calificare, cu scopul de a ajuta companiile să intre pe piață, să-și definească strategia și să-și dezvolte afacerea.

Echipa noastră dedicată afacerii dvs. este aici pentru a vă ajuta să obțineți mai mult timp liber pentru a vă concentra pe activitatea dvs. principală. Contactați-ne acum.

Mărcile Noastre

Ani de experiență
15
Proiecte finalizate
65
Clienți
50+
Domenii web deținute și administrate
300

Programe de Startup

Suntem onorați să facem parte din unele din cele mai bune programe de startup, precum Microsoft BizSpark, Facebook FbStart Accelerate, Amazon AWS Activate.

Câștigați mai mult timp liber pentru a vă dezvolta afacerea.
Construiți-vă proiectul cu noi.

Câștigă timp liber